nieuws

lezers fz-nieuwsbrief gratis naar première Erfenis van Casanova

Horeca

Speciaal voor de zakelijke lezers van de FZ-nieuwsbrief heeft de PartyCompany 15 x 2 entreetickets beschikbaar voor de première.

U kunt kans maken op deze tickets door een e-mail te sturen aan wendy@partycompany.nl. Vermeldt u in uw e-mail uw firmanaam en zakelijke adresgegevens. U krijgt van haar te horen of u één van de gelukkigen bent die deze première mee mag maken.Een korte schets van het programma, gelardeerd met een heerlijk diner: als verleider van, bij voorkeur, rijke vrouwen heeft Casanova in zijn werkzame leven fortuin gemaakt. Een fortuin dat zal worden verdeeld onder de rechtmatige erfgenamen: zijn nazaten. En misschien bent u er één van….“De Erfenis van Casanova” is meeslepend, ontroerend en gewaagd…

Reageer op dit artikel