nieuws

Libéma stopt met Ondernemersdagen

Horeca

Na 14 jaar Ondernemersdagen Zwolle in de IJsselhallen van de Hanzestad wordt dit jaar de stekker uit de vakbeurs getrokken. Organisator Libéma Exhibitions spreekt van “een draagvlak dat de afgelopen jaren aanzienlijk is afgenomen”, waardoor het organiseren van een dergelijke vakbeurs onmogelijk is geworden.

De beurs voor ondernemers uit Zwolle en omgeven was jarenlang de plek waar ondernemers elkaar troffen, konden netwerken en informatie opdoen. Volgens Libéma wordt dit initiatief niet meer breed ondersteun in het Zwolse bedrijfsleven. Libéma gaat in de IJsselhallen wel door met de bestaande evenementen/beurzen zoals LEGOWORLD, TuinIdee Zwolle, VerpakkingVak, WoonEvent en TelecomVak. De organisator van beurzen en evenementen kondigde tevens aan met nieuwe beurzen en events in Zwolle te komen.

Reageer op dit artikel