nieuws

Living Statues gaan wederom voor wereldrecordpoging

Horeca

Levende standbeelden uit onder andere Chili, Uruguay, Hongarije, San Francisco, Slowakije en New York komen zondag 27 augustus in Arnhem om deel te nemen aan het wereldkampioenschap Living Statues. Het evenement, dat dit jaar voor de tiende keer wordt georganiseerd, is volgens de organisatie inmiddels toonaangevend in de wereld van het standbeeld staan.

Toch kampt het organiserende bureau Hagen Events met het probleem dat er geen sponsors te krijgen zijn voor het toch populaire evenement.De Gelderse hoofdstad verwacht ruim tweehonderd deelnemers. De hele binnenstad staat in het teken van het WK Living Statues. Aan het eind van de dag proberen de artiesten gezamenlijk het grootste levende standbeeld te vormen. Die poging mislukte vorig jaar. Op zaterdag strijden ruim vijftig kinderen om de hoogste eer.

Reageer op dit artikel