nieuws

Logo op bonbons

Horeca

Merks heeft inmiddels afbeeldingen van alle karakteristieke gebouwen uit Boekel al uitgevoerd op chocolade. De chocolade wordt eigenhandig gemaakt in twee reusachtige, ronddraaiende machines. Naam of logo kunnen bij de bakker aangeleverd worden op papier, diskette of per e-mail. Vanaf vijf kilo is de prijs ƒ40,- per kilo. In een kilo zitten 70 stuks bonbons.Voor […]

Merks heeft inmiddels afbeeldingen van alle karakteristieke gebouwen uit Boekel al uitgevoerd op chocolade.
De chocolade wordt eigenhandig gemaakt in twee reusachtige, ronddraaiende machines. Naam of logo kunnen bij de bakker aangeleverd worden op papier, diskette of per e-mail. Vanaf vijf kilo is de prijs ƒ40,- per kilo. In een kilo zitten 70 stuks bonbons.
Voor informatie: Ambachtelijke Bakkerij Merks, Boekel. Tel. (0492) 32 21 73. www.bakkerijmerks.nl

Reageer op dit artikel