nieuws

Lotto maakt winkeliers miljonair

Horeca

Stage Events organiseerde afgelopen zondag een evenement voor De Lotto. De organisator van kansspelen wilde haar verkooppunten in het zonnetje zetten en dus kwamen 1200 winkeliers, sigarenboeren en andere Lotto-verkopers naar het Event Centre Aalsmeer om een dag als miljonair door het leven te gaan.

Lotto maakt winkeliers miljonair

Het lukte StageEvents om De Lotto te overtuigen een evenement in te zetten als marketing- en communicatiemiddel bij de lancering van een nieuw Lotto-spel. De organisator van kansspelen had lange tijd geen evenement meer ingezet, maar zag zondag bij de lancering van het nieuwe spel louter gelukkige mensen. “Ik zie alleen maar lachende gezichten naar huis gaan”, aldus productiemanager Kitty van der Knaap van De Lotto.

Bij binnenkomst over de rode loper werden alle gasten grondig gefouilleerd door veiligheidsmedewerkers Arnold Vanderlyde en Mark Huizinga. De glazen champagne, met wellicht een echte diamant op de bodem, vonden gretig aftrek. Ter plekke kon de diamant onderzocht worden op echtheid. In de studio van Lotto Weekend Miljonairs presenteerde Robert ten Brink het nieuwe Lotto-spel, waarbij enkele genodigden in de prijzen vielen. Bij het eindfeest met een optreden van Do lieten de bezoekers zich ook nog eens feteren met luxe hapjes van Hutten Catering. Een enkeling reed nog even een rondje in een Hummer of één vande andere luxe wagens.

Veel meer over het Lotto-evenement van Stage Events met dure auto’s, diamanten en veel bekende Nederlanders die de winkeliers in de watten legden, in FZ nummer 4.

Reageer op dit artikel