nieuws

Luchtreiniger voor schone werkomgeving

Horeca

De plasmacluster luchtreiniger van Sharp zorgt voor een gezonde, schone en frisse werkomgeving. ‘De Sharp luchtreinigers filteren niet alleen, maar verspreiden ook waterstof- en zuurstofionen in de ruimte. Schadelijke stoffen worden hierdoor afgebroken. Bovendien herstelt de luchtreiniger de zuurstofvitaliteit in de ruimte, waardoor er geen last is van concentratieverlies en hoofdpijn in het kantoor bijvoorbeeld’, […]

De plasmacluster luchtreiniger van Sharp zorgt voor een gezonde, schone en frisse werkomgeving.
‘De Sharp luchtreinigers filteren niet alleen, maar verspreiden ook waterstof- en zuurstofionen in de ruimte. Schadelijke stoffen worden hierdoor afgebroken. Bovendien herstelt de luchtreiniger de zuurstofvitaliteit in de ruimte, waardoor er geen last is van concentratieverlies en hoofdpijn in het kantoor bijvoorbeeld’, meldt de leverancier.
De plasmacluster luchtreiniger is effectief tegen onder meer de huisstofmijt, pollen, schimmel, stof, toiletgeurtjes, sigarettenrook, uitlaatgassen, huisdiergeur en –haren, (griep)virussen en bacteriën.

Informatie: Bosman Hotel Supplies, Nuenen, afd. Marketing & Sales (Bas Bosman) tel. (06) 206 00 808 of info@bhsnbv.nl.

Reageer op dit artikel