nieuws

Maaltijdsalades geportioneerd

Horeca

Johma breidt het assortiment Portion Packs verder uit met nieuwe maaltijdsalades. Het assortiment Portion Packs Maaltijdsalades bestaat uit zes varianten: Amerikaanse Coleslaw, Toscaanse Komkommersalade, Pasta Kip-Pestosalade, Pastasalade Provencale, Kartoffelsalade en Waldorfsalade. De maaltijdsalades zijn heerlijk fris en bij uitstek geschikt als smakelijke component bij lunch, warme maaltijd of als snack. De salades à 90 gram […]

Maaltijdsalades geportioneerd

Johma breidt het assortiment Portion Packs verder uit met nieuwe maaltijdsalades. Het assortiment Portion Packs Maaltijdsalades bestaat uit zes varianten: Amerikaanse Coleslaw, Toscaanse Komkommersalade, Pasta Kip-Pestosalade, Pastasalade Provencale, Kartoffelsalade en Waldorfsalade. De maaltijdsalades zijn heerlijk fris en bij uitstek geschikt als smakelijke component bij lunch, warme maaltijd of als snack. De salades à 90 gram zijn verpakt in moderne, vierkante cupjes.
Meer informatie: Johma Nederland bv, Losser, tel. (053) 537 34 00 of info@johma.com

Reageer op dit artikel