nieuws

Maaslander halfvol

Horeca

Maaslander, het grootste en bekendste kaasmerk in Nederland, introduceert in week 4, 2002 een nieuwe variant: Maaslander Halfvol.Maaslander Halfvol, gemaakt uit halfvolle melk, is een lekker smeuïge 30+ -kaas in twee smaakvarianten: een milde jong-belegen en een pittige belegen. Beide varianten zijn verkrijgbaar als hele kaas en als plakken en stukken in de bekende hersluitbare […]

Maaslander halfvol

Maaslander, het grootste en bekendste kaasmerk in Nederland, introduceert in week 4, 2002 een nieuwe variant: Maaslander Halfvol.Maaslander Halfvol, gemaakt uit halfvolle melk, is een lekker smeuïge 30+ -kaas in twee smaakvarianten: een milde jong-belegen en een pittige belegen. Beide varianten zijn verkrijgbaar als hele kaas en als plakken en stukken in de bekende hersluitbare verpakking.

Maaslander Halfvol is ideaal voor elke kaasliefhebber die graag lekker eet en daarbij op zijn gezondheid let. De kaas bevat namelijk 33% minder vet, 25% minder zout en 25% meer calcium dan gewone Goudse kaas!

Reageer op dit artikel