nieuws

Maatwerk voor vaatwerk

Horeca

Het ruime assortiment vaatwasapparatuur van Whirlpool voor de grootkeuken bevat voorladers, doorschuifvaatwassers en glazenspoelmachines. Alle Whirlpoolmachines zijn dubbelwandig uitgevoerd en zijn extra geïsoleerd. De vaatwasmachines en glazenspoelmachines zijn vervaardigd uit rvs. De vaatwasmachines hebben een semi-automatisch programma voor continu wassen en handmatig spoelen. De F 1200 heeft een capaciteit van 1200 stuks per uur. Er […]

Het ruime assortiment vaatwasapparatuur van Whirlpool voor de grootkeuken bevat voorladers, doorschuifvaatwassers en glazenspoelmachines. Alle Whirlpoolmachines zijn dubbelwandig uitgevoerd en zijn extra geïsoleerd. De vaatwasmachines en glazenspoelmachines zijn vervaardigd uit rvs. De vaatwasmachines hebben een semi-automatisch programma voor continu wassen en handmatig spoelen. De F 1200 heeft een capaciteit van 1200 stuks per uur. Er passen borden in met een diameter van 42 cm. Het bedieningspaneel is geïntegreerd. De F 1200 is geschikt voor lijn- en hoekopstelling. Aan- en afvoertafels zijn eenvoudig te monteren. De programmaduur varieert van 110 tot 250 seconden.

Voor meer informatie: Deac Systemen bv, Zoetermeer, tel. (079) 3631535

Reageer op dit artikel