nieuws

Man wil geld zien van hotel na haaienbeet

Horeca

Een Amerikaanse man die een deel van zijn been moet missen door een haaienbeet, eist 25 miljoen dollar schadevergoeding van een luxe hotel op de Bahamas. Krishna Thompson wil geld zien omdat het hotel waar hij in 2001 verbleef hem onvoldoende zou hebben gewaarschuwd voor de gevaren van de nabijgelegen zee. Tijdens een zwempartij voor het hotel werd hij destijds gebeten.

Man wil geld zien van hotel na haaienbeet

Volgens The New York Daily News vierde het slachtoffer zijn tiende huwelijksdag met zijn vrouw op de tropische eilandengroep, voor de kust van Florida. Het hotel zou al 200.000 dollar hebben geboden om de zaak te schikken, maar daarmee gaat de intussen invalide effectenhandelaar niet akkoord. Zijn vrouw heeft een aparte claim ingediend tegen het hotel van 5 miljoen dollar.

Reageer op dit artikel