nieuws

Marco Berends maakt Lekkerste Snackmenu

Horeca

Marco Berends van Eetsalon Colijn in Rhenen is woensdagmiddag op de BBB winnaar geworden in de finale van Lekkerste Snackmenu 2001, in de categorie tot 22 jaar.

Marco Berends maakt Lekkerste Snackmenu

Met zijn creatie Senioren Menu sleepte Berends de eerste prijs in de wacht. Andere winnaars zijn Mike Ninaber van Snackpoint Gelaen in Geleen (tweede prijs) en Ruben de Jesus Moreira van Supersnack in Woerden (derde prijs). Voor de eerste keer sinds het bestaan van de wedstrijd zijn er dit jaar twee leeftijdscategorieën. ‘Speciaal om ook de jongeren die werkzaam zijn in onze sector aan bod te laten komen’, aldus organisator Stichting Aktiviteiten Fastfood- en IJsbedrijven, verbonden aan Koninklijk Horeca Nederland. Donderdag is de wedstrijd voor deelnemers ouder dan 22 jaar.

Reageer op dit artikel