nieuws

Martine Zuil nieuwe hoofdredacteur Misset Horeca

Horeca

Misset Horeca heeft weer een nieuwe, vaste hoofdredacteur. Na een periode van acht maanden, waarin Geert van den Bosch de functie ad interim vervulde, neemt Martine Zuil nu het stokje over. Zuil is geen onbekende in de branche: in het verleden werkte zij al meer dan vijftien jaar voor de horecagroep van Reed Business, waarvan elf jaar bij Misset Horeca.

Martine Zuil nieuwe hoofdredacteur Misset Horeca

‘Vijf jaar geleden heb ik Reed Business verlaten om andere dingen te gaan doen, maar de horecabranche en natuurlijk ook de prachtige titel Misset Horeca zijn altijd midden in mijn hart blijven zitten’, aldus Zuil.

Martine Zuil: ‘Mijn terugkeer bij Misset Horeca en Misset Catering voelt dan ook echt als ‘thuiskomen’. Ik voel me direct weer als een vis in het water’.

Gevraagd naar haar ambities, antwoordt Martine Zuil dat ze Misset Horeca graag haar ‘oude glans’ weer wil teruggeven. ‘Ik heb zulke prachtige jaren beleefd bij ‘De Misset’; we waren overal, ontwikkelden heel veel leuke initiatieven en we waren ‘the talk of the town’ in de hele horecabranche. Natuurlijk weet ik ook wel dat tijden zijn veranderd en dat ook Misset Horeca niet meer kan zijn hoe het tien jaar geleden was. Dat is ook prima’, aldus Zuil.

Zuil vervolgt: ‘De nieuwe vorm, in combinatie met een geweldig team van gemotiveerde en ervaren medewerkers, vormt wat mij betreft de basis voor een nieuw tijdperk Misset Horeca. Ik kan me geen mooiere start wensen’.

Martine Zuil geeft voor haar nieuwe functie haar eigen Rotterdamse marketing- en communicatiebureau ‘1326’ op. ‘Dat doet wel even pijn ja, zo’n eigen bedrijf is toch je kindje. Maar de lokroep van Misset Horeca was te sterk. Die kon ik onmogelijk weerstaan.’ Zuil begint officieel op 1 juli in haar nieuwe functie.

Reageer op dit artikel