nieuws

Masselink wil video-opnamen inzetten om Stones naar Kurhaus te halen

Horeca

Coen Masselink, directeur van het Kurhaus in Scheveningen, blijft zich inzetten om de Rolling Stones naar zijn bedrijf te halen. De directeur is zelfs bereid zijn hotel daarvoor twee dagen te sluiten. Video-opnames van afgelopen zondag zouden wel eens een sterk wapen kunnen vormen in de strijd de Stones te strikken.

Masselink zei dit zondagmiddag tijdens de ‘Stones Revival Party’ en liet dit optekenen in de Haagsche Courant. ‘Ik hoop nog altijd dat ze een keer het concert komen afmaken’, liet Masselink zich ontvallen. Hij denkt erover om de video-opnames van afgelopen zondag in te zetten om de rockband over te halen in de toekomst het Kurhaus te bezoeken.

Verder ontstond zondag spontaan het idee om een petitie te laten tekenen door de aanwezigen van het concert en deze op te sturen naar het management van The Stones. Zo ver kwam het niet, het bleef bij het idee om videobanden op te sturen.

Het concert met een coverband verliep afgelopen zondag zonder problemen. Veertig jaar geleden was dat wel anders. Toen braken aanwezigen de zaal af bij een optreden van Jagger en consorten. Tijdens het herinneringsconcert afgelopen zondag was een deel van dezelfde ‘raddraaiers’ en politieagenten aanwezig. Alleen de hoofdrolspelers zelf lieten verstek gaan. Mogelijk dat in de toekomst de bandleden alsnog een keer naar de Scheveningse zaak komen. Masselink gaat zich er in ieder geval hard voor maken.

Reageer op dit artikel