nieuws

Massen (Het Kronenhuis, Winterswijk) wint buitenkeuken

Horeca

S. Massen van Café Het Kronenhuis in Winterswijk is winnaar geworden van de Horecava-aktie van Misset Horeca. De horecaonderneemster wint een complete buitenkeuken, beschikbaar gesteld door Quality First BV en Napoleon.

Massen (Het Kronenhuis, Winterswijk) wint buitenkeuken

Massen was het meest succesvol bij de beursactie van Misset Horeca. Hierbij moest worden geraden hoeveel pepers er in een zuil zaten. Enkele deelnemers raadden het juiste aantal, 936. Massen won na loting.

Aan de actie www.wineenbuitenkeuken.nl namen ruim 1.100 mensen deel. De schattingen van het aantal pepers liepen uiteen van 177 tot 9.893. De buitenkeuken is als hoofdprijs beschikbaar gesteld door Quality First BV, leverancier van in- en outdoor cooking-apparatuur.

Reageer op dit artikel