nieuws

Matrixx is beste club van Nederland

Horeca

De lezers van het uitgaansblad Release Magazine hebben discotheek The Matrixx in Nijmegen uitgeroepen tot beste club van Nederland. De dansavond XXlerator van The Matrixx is volgens de twaalfduizend deelnemers aan het onderzoek de beste clubnight van Nederland.

Matrixx is beste club van Nederland

De Matrixx werd enkele jaren geleden geopend in een failliete concertzaal bij de meubelboulevard in Nijmegen ver van het stadscentrum. De locatie stond op dat moment al geruime tijd leeg. Bij de start gaven weinigen in de Keizerstad de nieuwe club kans van slagen.

De combinatie van top-dj’s, een restrictief toegangsbeleid en ruime parkeermogelijkheden bleek echter een gat in de markt. Het merk Matrixx is inmiddels met een groot aantal evenementen actief in Nijmegen en omgeving, onder meer met grootse dancefeesten tijdens de Vierdaagsefeesten, en trekt bezoekers uit de wijde omtrek, inclusief Duitsland.

Voor de Matrixx is het niet de eerste keer dat de club in de prijzen valt. Vorig jaar werd de discotheek nog gekozen tot de netste horecagelegenheid van Gelderland.

Reageer op dit artikel