nieuws

Meer inhoud dessert mint

Horeca

Vanaf heden zijn de Van Melle dessert mints verkrijgbaar in een 1.250 grams zak in plaats van de bekende 1.000 grams zak. Naast de wijziging van de inhoud is ook het design aangepast. De receptuur van de zachte pepermuntkussentjes is gelijk gebleven. Vanaf heden zijn de Van Melle dessert mints verkrijgbaar in een 1.250 grams […]

Vanaf heden zijn de Van Melle dessert mints verkrijgbaar in een 1.250 grams zak in plaats van de bekende 1.000 grams zak. Naast de wijziging van de inhoud is ook het design aangepast. De receptuur van de zachte pepermuntkussentjes is gelijk gebleven.

Vanaf heden zijn de Van Melle dessert mints verkrijgbaar in een 1.250 grams zak in plaats van de bekende 1.000 grams zak. Naast de wijziging van de inhoud is ook het design aangepast. De receptuur van de zachte pepermuntkussentjes is gelijk gebleven.

De dessert mints geven een aangename verfrissing na ieder diner.

Informatie: Perfetti Van Melle Benelux, Breda, tel. (076) 527 56 50.

De dessert mints geven een aangename verfrissing na ieder diner.

Informatie: Perfetti Van Melle Benelux, Breda, tel. (076) 527 56 50.

Reageer op dit artikel