nieuws

Meer standhouders op achtste EFFF

Horeca

De European Fine Food Fair (EFFF) op 1, 2 en 3 oktober belooft dit jaar groter dan ooit te worden. De beursvloer is anderhalf keer zo groot als in 2000. De standruimte is nagenoeg gevuld, meldt beursorganisator MECC in Maastricht.

Dit jaar is het de eerste keer dan de EFFF, een vakbeurs voor topgastronomie, niet in de expo-foyer maar in de hallen van het MECC zetelt, vertelt Gaby Dings van het MECC. Dat heeft te maken met het feit dat de beurs losgekoppeld is van de horecavakbeurs BBB.

Naast meer beursruimte is er een groter randprogramma op de achtste editie van de EFFF. Zo zijn er twee demonstratiepleinen in plaats van één. Verder is er een apart nieuwstheater waar actuele onderwerpen aan de orde komen. Ook beschikt koksorganisatie Euro-Toques over een eigen stand waar ze kookdemonstraties geven. Daarnaast zijn er tal van wedstrijden tijdens de culinaire beurs, waaronder de ‘De Grote Wijnprijsvraag 2001’ en de strijd om de lekkerste ganzenleverterrine.

Overzicht horecabeurzen

Reageer op dit artikel