nieuws

MeerAmsterdam toont stad aan VIP’s

Horeca

Het lijkt zowaar een trend: de handen ineen slaan om een stad of regio te promoten. In navolging op de gezamenlijke presentatie op de beurs Evenement, organiseerde MeerAmsterdam op maandag 28 augustus de eerste editie van het MeerAmsterdam VIP Event. Het werd een dag vol culturele, muzikale en culinaire verassingen.

Om 12.00 uur stapten alle VIP’s aan boord van de luxe ingerichte rondvaartboot van Rederij Noord Zuid. Onder het genot van sandwiches werd er gevaren naar Cristofori Salon aan de Prinsengracht, waar klassiek pianist Huib van Diessen stukken van Chopin ten gehore bracht. Na dit muzikale bezoek was de volgende stop Madame Tussauds. Na een ontmoeting met de sterren (die overigens ook ’s avonds te zien zijn) begeleidden schutters Raoul en Cees alle gasten via de Wallen naar het Bethaniënklooster. Cabaretier Philip Walkate liet alle participanten van MeerAmsterdam de revue passeren, waarbij de prosecco goed van pas kwam.

Na de Amsterdamse grachten en de oude binnenstad werd een uitstapje gemaakt naar de Zuidelijke IJ-oever. Vanaf het terras van Passenger Terminal Amsterdam werd het cruiseschip ‘Crystal Serenity’ uitgezwaaid. Voor de ‘grande finale’ moest nog een klein stukje gevaren worden naar het West-Indisch Huis, waar een uitgebreid diner geserveerd werd en de Future Groove Express voor de nodige ontspanning zorgde.

De organisatie van de dag was grotendeels in handen van KrasEvents. Ducab zorgde voor de technische ondersteuning. MeerAmsterdam is een onafhankelijk platform van acht samenwerkende bedrijven die zich op diverse disciplines richten binnen de evenementenbranche in Amsterdam. MeerAmsterdam wordt vertegenwoordigd door de volgende evenementenlocaties en leveranciers: A matter of TASTE catering & organisatie, Bethaniënklooster, Cristofori Salon, Ducab, KrasEvents Organisatie & Advies, Madame Tussauds Amsterdam en Passenger Terminal Amsterdam en Rederij Noord-Zuid.

Reageer op dit artikel