nieuws

Megaparasol

Horeca

Absolute topper bij Soons Rolluiken-Zonwering is de extreme overkapping met een breedte van 26 meter en een uitval van ruim 10 meter (vanuit het midden 5,10 meter naar links én naar rechts). Het Maastrichtse bedrijf plaatste deze megaparasol van 270 m2 bij recreatiepark De Witte Stein in Reuver. Rondom is de overkapping voorzien van intrekbare doeken en pvc-ramen, zodat het in vol ornaat een extra ruimte is voor feesten en partijen.

Megaparasol

Het gebruikte Perla-doek is 100 procent waterdicht, brandvertragend en gemakkelijk te onderhouden. Met één druk op de knop zijn de zijkanten binnen enkele minuten elektrisch op te rollen tot een hoogte van circa 3,5 meter. Als het scherm in ingetrokken toestand is, is enkel de stalen constructie met vijf staanders in het midden zichtbaar. Volgens directeur Jo Bremen valt de vergunningaanvraag bij de gemeente dan ook niet onder bouwwerken, maar onder de noemer reuzenparasol. ‘De constructie is namelijk te allen tijde demontabel.’

Soons Rolluiken-Zonwering, Maastricht. Tel. (043) 362 24 89. www.soons-zonwering.nl.

Reageer op dit artikel