nieuws

Michaëlla Krajicek ambassadeur van Ahoy

Horeca

Tijdens de opening van het jongerenevenement Skills Masters is bekend gemaakt dat Michaëlla Krajicek gaat optreden als ambassadeur van Ahoy’ Rotterdam. Michaëlla Krajicek zal ingezet worden bij publicitaire zaken rondom het ABN AMRO World Tennis Tournament, waarvan Ahoy’ eigenaar en organisator is. Tevens zal Krajicek een rol kunnen spelen bij een in de toekomst mogelijk door Ahoy’ Rotterdam te organiseren damestennistoernooi. Tenslotte levert Michaëlla een bijdrage aan andere evenementen van Ahoy’ gedurende het jaar. Dit in de vorm van clinics, interviews, openingen en de aanwezigheid bij zakelijke bijeenkomsten.

Jos van der Vegt, algemeen directeur van Ahoy’ Rotterdam: ‘Wij zijn bijzonder gelukkig en vereerd met Michaëlla Krajicek als ambassadeur van Ahoy’. Michaëlla is hét voorbeeld van een enthousiast, gepassioneerd en getalenteerd persoon, waarmee wij ons als Ahoy’ zeer verbonden voelen. Zij zal een belangrijke plaats krijgen in het communicatietraject van verschillende beurzen en evenementen die wij hier in Ahoy’ organiseren en huisvesten. In Ahoy’ vinden veel evenementen plaats die een jong publiek als doelgroep hebben. Met name voor deze groep is Michaëlla natuurlijk een idool in wording. En als onze wens een internationaal damestennistoernooi in Ahoy’ te organiseren ooit in vervulling gaat, hebben we de grootste Nederlandse ster en publiekstrekker natuurlijk al in huis.’

Ook Michaëlla Krajicek zelf is zeer enthousiast over haar rol als ambassadeur: ‘Via mijn broer heb ik natuurlijk veel over Ahoy’ gehoord. Ik weet dat Ahoy’ bekend staat als dé toplocatie voor evenementen in Nederland én dat Ahoy’ flink aan de weg timmert, bijvoorbeeld met de aansprekende nieuwe campagne Mijn Ahoy. Ik vind het prachtig om hier een rol in te kunnen spelen. Hoewel ik een deel van het jaar in Tsjechië train en veel op reis ben, voel ik mij zeer verbonden met Nederland en vind ik het leuk om als ambassadeur betrokken te zijn bij al die prachtige evenementen die in Ahoy’ plaatsvinden.’

Reageer op dit artikel