nieuws

Michelin-gids digitaal voor iPhone

Horeca

De restaurants uit de Michelin-gids 2009 zijn digitaal beschikbaar voor gebruikers van de Apple iPhone. De bezitters van deze mobiele telefoon kunnen ook zelf commentaar geven en dat aan iedereen laten weten.

Michelin-gids digitaal voor iPhone

Hiermee stelt de Michelin-gids zich open voor commentaar. Behalve het oordeel van de eigen inspecteurs toont deze dienst ook de reacties die anderen via internet en mobieltjes hebben gegeven. Bovendien is het mogelijk om zelf te reageren. Wie zich op de website www.ViaMichelin.nl aanmeldt, kan direct per telefoon een mening geven; eventueel al bij het verlaten van het restaurant.

Naast de volledige beschrijving van de restaurants kan de iPhone-bezitter ook een routebeschrijving opvragen naar het restaurant. Ook direct telefonisch reserveren kan met één druk op de knop.

De restaurants uit de Michelin-gids Europa 2009 voor iPhone kosten 14,99 euro.

Reageer op dit artikel