nieuws

Midden-Europa groeiregio GT

Horeca

Golden Tulip expandeert in Midden-Europa. Het bedrijf heeft vijf huurcontracten van hotels in Duitsland en Oostenrijk overgenomen. De hotels werden geëxploiteerd door de Duitse ontwikkelingsmaatschappij RIMC.

Midden-Europa groeiregio GT

Dat meldt Zakennieuws.nl. De officiële overname vindt begin volgende maand plaats. Het gaat om vier bestaande hotels en het Golden Tulip Hamburg Aviation, dat momenteel in aanbouw is. Dit hotel opent in de herfst van 2006 haar deuren.

Met de vijf jongste aanwinsten komt het totaal aantal hotels van Golden Tulip in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland op 32. Golden Tulip werkt al geruime tijd intensief samen met RIMC als strategische ontwikkelingspartner voor hotels in de Midden-Europese landen Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland.

Reageer op dit artikel