nieuws

Misset Horeca geeft vakantie weg

Horeca

Misset Horeca houdt tijdens de Horecava een speciale actie waarbij fraaie prijzen zijn te winnen. De hoofdprijs is een achtdaagse reis voor twee personen naar de zonnige Turkse kust. Om in aanmerking te komen voor deze of andere prijzen volstaat slechts het invullen van een actiekaart.

Misset Horeca geeft vakantie weg

Abonnees van Misset Horeca en Snackkoerier hebben een actiekaart van www.reisalsprijs.nl ontvangen, of ontvangen deze nog. Snackkoerier-lezers hebben de kaart 29 december ontvangen. Voor abonnees van Misset Horeca zit de actiekaart 5 januari bijgesloten.

Code activeren
De bedoeling is om met de actiekaart naar de stand van Misset Horeca (standnummer 06.206 in Verbindingshal) te komen en daar het nummer op de kaart in te voeren via www.reisalsprijs.nl. Hiermee wordt de code geactiveerd. Eind januari maakt Misset Horeca via de nieuwsbrief de winnaar van de reis naar Turkije en van andere fraaie prijzen bekend.

Tip:
Alles over de Horecava 2007

Reageer op dit artikel