nieuws

Misset Horeca nr. 10 2001

Horeca

Over sterallures aan de kust: het Palace hotel in Noordwijk aan Zee. Verder: met het oog op Pasen geeft Misset Horeca drie voorgerechten met gerookte kip in de hoofdrol en in Rondje Bier wordt 16 jaar biergeschiedenis in vloeibare vorm doorgenomen. Daarnaast meer nieuws en achtergronden.

Sterallures aan de kust

Nu nog waait de koude zeewind tussen de bouwdelen door. Maar al in april moet er met de inrichting van het Palace Hotel in Noordwijk aan Zee worden begonnen. De officiële opening is 1 september gepland.

Starlight: vrijheid en veiligheid voorop

In de verschillende bedrijven van Jan Heiligenberg valt zo op het eerste oog nauwelijks lijn te ontdekken. Toch geldt voor alle bedrijven met name één ding: de gast moet er zich vrij en veilig voelen in een informele sfeer.

Drie keer gerookte kip

Pasen staat voor de deur. Dit feest in de lente diende als uitgangspunt voor chef-kok Harry Attevelt van De Hakhorst in Leusden. Hij maakte drie voorgerechten met gerookte kip. Verder kwam de kok met een verrassend voorafje op de proppen: een ijsparfait met kip.

Zestien jaar in bier

Dick Jonker Roelants neemt na zestien jaar afscheid als directeur van het Centraal Brouwerij Kantoor. Zijn opvolger is Jack Verhoek. Voldoende aanleiding om beide heren uit te nodigen voor het Rondje Bier om in Nederlands biercafé ’t Arendsnest verleden, heden en toekomst van de biermarkt in vloeibare vorm door te nemen.

Reageer op dit artikel