nieuws

Misset Horeca start boekenshop

Horeca

Misset Horeca biedt horecaprofessionals een extra service aan. Via een nieuwe online boekenshop biedt het vakmedium een ruime hoeveelheid relevante boeken aan. Van kookboeken voor professionals tot marketingboeken voor hotelmanagers.

Misset Horeca start boekenshop

De boekenshop is te bereiken via Missethorecaboek.nl. De webshop is ingedeeld naar de verschillende disciplines in het horecavak. Zo zijn er boeken verkrijgbaar over bekende koks (bijvoorbeeld Jonnie Boer, Sergio Herman en Gordon Ramsay), de wereldkeuken, bieren en marketing.

Hoofdredacteur Hans Steenbergen van Misset Horeca over de boekenshop: ‘Culinaire boeken worden door vakmensen veel gelezen. Misset Horeca heeft altijd aandacht besteed aan goede en mooie kookboeken. Dan is het een service aan de lezer om de door ons geselecteerde boeken via een vertrouwd adres online te bestellen’.

Bestellen kan eenvoudig door de stappen op de site te volgen. Een bestelling is doorgaans binnen enkele dagen binnen. De betaling geschied per acceptgiro, die bijgesloten is bij de bestelling.

Reageer op dit artikel