nieuws

Misset Horeca start eigen kanaal op YouTube.com

Horeca

Misset Horeca heeft sinds kort een eigen kanaal op de razend populaire videosite YouTube.com. Hier zijn diverse video’s te vinden waaronder de complete reeks van het bouwjournaal van het Zutphense sterrestaurant ’t Schulten Hues.

Misset Horeca start eigen kanaal op YouTube.com

Het kanaal is eenvoudig te bereiken via www.youtube.com/ missethoreca en openbaar voor iedereen.

Inmiddels zijn er recente video’s te vinden over onder andere De Librije, Okura en de complete serie van het bouwjournaal van ’t Schulten Hues in Zutphen.

Als extra service is het mogelijk om per e-mail een melding te ontvangen wanneer er een nieuwe video is geplaatst op YouTube.com/missethoreca. Dat kan met de functie ‘Subscribers’. Deze dienst in volledig kosteloos.

Youtube.com is een site voor het kosteloos uploaden, bekijken en delen van video’s door gebruikers. De site is opgericht in februari 2005 en inmiddels eigendom van internetgigant Google. Dagelijks bekijken miljoenen bezoekers de video’s op YouTube.com.

Reageer op dit artikel