nieuws

Misset Horeca start platform op LinkedIn

Horeca

LinkedIn, het populaire zakelijke netwerkplatform, heeft sinds kort een eigen Misset Horeca Group. Mensen actief in en om de horeca kunnen hier informatie uitwisselen, elkaar inspireren, discussiëren en mededelingen doen over hun branche. Deelname is gratis.

Misset Horeca start platform op LinkedIn

De Misset Horeca Group op LinkedIn telt momenteel ruim 350 leden. Die praten onder andere over Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, over de organisatiestructuren in de hotellerie, over het binnenhalen van lunchgasten, en nog veel meer.

Deelname aan het LinkedIn-platform Misset Horeca is volledig kosteloos. De redactie van Misset Horeca hoopt met de deelnemers tot meer co-creatie te komen door input te gebruiken op MissetHoreca.nl en in het blad. ‘Members’ kunnen zelf input leveren door bijvoorbeeld discussies op te starten. Het is niet toegestaan om misbruik te maken van het netwerkplatform.

LinkedIn is een virtueel sociaal netwerk dat gericht is op professionals. Momenteel zijn meer dan 40 miljoen vakmensen geregistreerd. LinkedIn groeit de laatste jaren zeer sterk. In Europa is Nederland koploper qua actieve professionals op LinkedIn in vergelijking met andere Europese landen.

Tip

Word lid van het LinkedIn-platform Misset Horeca

Reageer op dit artikel