nieuws

Misset Horeca verwelkomt 1000ste lid op LinkedIn

Horeca

De Misset Horeca Group op LinkedIn is door de duizend leden heen. Donderdagavond werd het duizendste lid in de discussie- en nieuwsgroep op het zakelijke sociale netwerk LinkedIn verwelkomd.

Misset Horeca verwelkomt 1000ste lid op LinkedIn

De duizendste member is Nienke Hofkamp, eigenaar van het nieuwe horeca-adviesbureau Ngarde. Hofkamp was in het verleden onder meer werkzaam bij Ron Blaauw, Maison van den Boer en het Holland Heineken House.

De Misset Horeca Group op LinkedIn is een groep waar horecaprofessionals of andere personen die gerelateerd zijn aan de horeca samen hun kennis over de branche kunnen delen. Dit gebeurt onder andere via discussies over belangwekkende onderwerpen in de branche en nieuwsberichten over de horeca. De toegang is gratis.

Reageer op dit artikel