nieuws

Modekoning kleedt Hotel de l’Europe

Horeca

De gehele receptie van het befaamde Amsterdamse Hotel de l’Europe is in het nieuw gestoken door de bekende Nederlandse modeontwerper Mart Visser. Directeur Adriaan Grandia gaf modekoning Visser opdracht om exclusieve kleding voor het hotelpersoneel te ontwerpen.

Modekoning kleedt Hotel de l’Europe

Volgens een persbericht van Hotel de l’Europe is Visser geslaagd in zijn opdracht. Het personeel loopt sinds kort in donkerblauwe getailleerde jasjes met gérende rokken voor de dames en strakke Italiaanse snit voor de heren. Aangevuld met frisse oranje/blauw gestreepte dassen.

Ook de huisbediendes zijn in het nieuw gestoken, met een kort donderblauw jasje, donkere broek en in kleine letters op de rug de naam van het hotel geborduurd. De buitenportier heeft een lange jas, een fleurige das en een zwarte hoed gekregen. Grandia koos voor Visser omdat hij onder de indruk was van de recente collecties van de modeontwerper.

Reageer op dit artikel