nieuws

‘Most’ lonkt naar groenvoerdrogerij

Horeca

Hennie van der Most heeft interesse getoond in een leegstaande groenvoerdrogerij bij Dronten. De spraakmakende ondernemer heeft er afgelopen week in gezelschap van burgemeester Aat de Jong een kijkje genomen.

‘Most’ lonkt naar groenvoerdrogerij

Dat meldt DeStentor. Van der Most is niet onbekend met het verbouwen van grote leegstaande complexen tot horecatreffers. Eerder toverde hij een ziekenhuis in Almelo om tot een partycentrum annex hotel en net over de grens in Duitsland veranderde hij een oude kerncentrale in een florerend pretpark.

Meer geïnteresseerden

Wat de plannen van Van der Most met de voormalige groendrogerij aan de Dronterweg zijn, is niet bekend. Wel is bekend dat er meer geïnteresseerden zijn in het complex. In het eerste kwartaal van 2007 wordt besloten wat er met het complex gebeurt.

Zie ook:

Van der Most pompt 30 miljoen in nieuw racepark

Reageer op dit artikel