nieuws

Movie Park gaat zakelijk

Horeca

Movie Park Germany als decor voor productpresentaties, seminars, PR-events of bedrijfsfeesten. De restaurants, zoals de Music Club ( een replica van een echte American Diner), maar ook de theaters, bioscoopzalen en parkattracties kunnen exclusief geboekt worden. Een professioneel evenemententeam verzorgt de voorbereiding, organisatie en catering. Zo wil het Duitse park zich meer gaan profileren op de zakelijke markt.

Movie Park gaat zakelijk

Movie Park Germany vlakbij Bottrop heeft in het nieuwe seizoen een nieuwe bewoner: The Pink Panther! Vanaf juni is het filmmuseum vernieuwd en is de nieuwe studiotour een feit. Voor de “Crazy Action Stunt- Show”, met als titel “A criminal affair”, is een volledig nieuw concept bedacht.

Er zijn vele miljoenen geïnvesteerd in Movie Park Germany om de infrastructuur te verbeteren. Alle restaurants zijn volledig gerenoveerd en met extra zitplaatsen binnen uitgebreid zodat er ook bij slecht weer voldoende capaciteit is.Het kassa- systeem is gemoderniseerd en bij 5 achtbanen en attracties zijn tv- schermen geplaatst om de wachtende gasten te vermaken en te informeren over alle actuele show- tijden.

10 jaar geleden is er ongeveer 200 miljoen euro geïnvesteerd in de opzet van het Thema Park. Sindsdien zijn er elf nieuwe spectaculaire attracties bijgebouwd waaronder de “MP Express”, de hangende achtbaan met looping, en “The High Fall” (60 meter hoog en 100 km/p uur).Nadat Warner Bros. Movie World werd verkocht aan de Britse Investerings Maatschappij Palamon Capitol Partners werd het Park in maart 2005 heropend met de nieuwe naam Movie Park Germany.Movie Park Germany behoort sindsdien, evenals 6 andere Pretparken in Europa, tot de Star Parks Group met het hoofdkantoor in België.

Reageer op dit artikel