nieuws

Naber: ‘Communicatie moet afstand binnen KHN verkleinen

Horeca

Voorzitter Toon Naber van Koninklijke Horeca Nederland (KHN) vindt dat de afstand tussen bestuur en leden verkleind moet worden door begrijpelijk en helder met elkaar te communiceren.

Naber: ‘Communicatie moet afstand binnen KHN verkleinen

‘In heldere en begrijpelijke taal gaan we de afstand tussen beleidsmakers en werkvloer overbruggen. De permanente dialoog tussen ons bedrijf in Woerden en de leden in het land moet zichtbaarder worden gemaakt’, aldus Naber in zijn column in het ledenblad van KHN.

Naber zegt tot dit inzicht te zijn gekomen na het luisteren naar bestuursleden en ondernemers in zijn eerste vijf maanden als voorzitter van KHN. Verder neemt hij graag een voorbeeld aan minister-president Mark Rutte die in de ogen van Naber wars is van ambtelijke stroperigheid en wolligheid.

Reageer op dit artikel