nieuws

Neckermann verkoopt advertenties

Horeca

AMSTERDAM – Postorderbedrijf Neckermann gaat in Nederland reclameruimte verkopen op de website, in de catalogus en in de nieuwsbrief. De ruimte is beschikbaar voor bedrijven die niet concurreren met de retailer.

Neckermann verkoopt advertenties

Dat meldt Adformatie. Neckermann stelde al eerder de eigen database ter beschikking aan andere ondernemingen, maar biedt nu voor het eerst rechtstreekse advertentieruimte aan. Het bedrijf denkt bij adverteerders onder meer aan energiebedrijven en kabelexploitanten.

`Wij beschikken over een database van mensen die kopen op afstand`, zegt woordvoerder Ko Verpoorte in het blad. `Daardoor hebben we een groot bereik. Dat kan bijvoorbeeld interessant zijn voor mensen met een organisatie waarbij je via internet een abonnement af kunt sluiten.’

Reageer op dit artikel