nieuws

Neptunus bouwt VIP-dorp Bavaria City Racing

Horeca

Het centrum van Rotterdam verandert zondag 20 augustus in een circuit. De ronkende motoren van Formule 1 wagens en vele andere sportwagens maken van de Coolsingel een racebaan. Tentenbedrijf Neptunus bouwt het complete VIP dorp voor het Bavaria City Racing-event . Ook vorig jaar zorgde Neptunus voor alle VIP-accommodatie rondom het evenement, dat toen nog als Monaco aan de Maas door het leven ging en een half miljoen belangstellenden trok.

Neptunus bouwt in drie dagen tijd een compleet VIP-dorp bij de start van het parcours, op het Noordereiland in de Nieuwe Maas bij de Willemsbrug. Neptunus is met 18 verschillende accommodaties, gezamenlijk goed voor 6.000 m2, prominent aanwezig. Het Limburgse familiebedrijf bouwt onder meer de hospitality-onderkomens, tribunes en het muziekpodium.

Het bedrijf is geen onbekende bij autosportevenementen. Zo is Neptunus ook nauw betrokken bij de Amsterdam-Beijing Rally die dit weekend finisht in China. De familie Eilers rijdt zelf mee en op het Tiananmen Plein in Beijing wordt een Holland House opgebouwd, waar Nederlandse bedrijven zich presenteren aan de Chinese zakelijke markt. Andere spraakmakende evenementen waarbij Neptunus VIP-accommodaties heeft neergezet voor opdrachtgevers als BMW, Mercedes en Audi, zijn onder meer diverse Formule 1-wedstrijden en DTM races, de 24 uur van Le Mans en de 24 uur van Franchorchamps.

Reageer op dit artikel