nieuws

New Devise geeft gratis workshop Event Techniek

Horeca

Cursussen en workshops genoeg als hulp bij het organiseren van een evenement, het is goed om up to date te blijven. Maar wanneer je in de organisatie van evenementen werkzaam bent, is het communiceren met en het inhuren van evenemententechniek een wezenlijk onderdeel van de dagelijkse werkzaamheden en waar haal je die specifieke kennis vandaan? Op de gratis Workshop Event Techniek van New Devise krijgen deelnemers inzicht in alles dat met eventechniek te maken heeft. Door de samenwerking met de opleiding Theatertechniek van het ROC te Hilversum, is de workshop ROC gecertificeerd.

New Devise geeft gratis workshop Event Techniek

Uitgangspunt van New Devise, facilitair leverancier van licht en audiovisuele middelen te Baarn, voor het organiseren van de workshop is dat door transparantie van je eigen expertise en werkzaamheden én door je te verplaatsen in de werkwijze en problematiek van de andere evenementendisciplines je daadwerkelijk gesprekspartners wordt. Door deze efficiëntere samenwerking wordt er niet alleen tijd- en kostenbesparend gewerkt, maar wordt het evenement ook innovatiever, effectiever én vooral spectaculairder.

Rigging, trussen, zwartje, inprikken, vliegend geluid, het zijn allemaal termen waar je mee te maken krijgt, maar waar (nog) niet iedereen het fijne van weet. Vliegen de KVA’s, de ampère en “de groepen” je soms om de oren? Wil je nét even iets meer weten over Power-point presentaties, camera registraties, schermschakelingen en andere audiovisuele middelen? Zijn offertes van techniek leveranciers voor jou vaak net een onbekende buitenlandse taal? Volg dan de workshop.

De workshop van een halve dag begeleidt de deelnemers door het gehele traject: van creatieve inzetbaarheid en toepasbaarheid van evenemententechniek, het lezen en kunnen vergelijken van offertes, de (technische) informatieverwerking, de visualisatie van audiovisuele en/of lichtplannen, tot aan de planning van de op- en afbouw van het evenement.

Aanmelden voor de gratis workshop kan op de site van New Devise.

Reageer op dit artikel