nieuws

NH Hoteles toont herstel

Horeca

Het Spaanse hotelconcern NH Hoteles heeft het in Nederland tot nu toe dit jaar beter gedaan dan in 2003. De winst steeg over de eerste negen maanden met 1,3 procent en de bezettingsgraad nam toe met 7,3 procentpunt.

NH Hoteles toont herstel

De hotels in Amsterdam, onder meer Krasnapolsky, zagen de opbrengst per kamer tegen de algemene trend in stijgen met 0,2 procent. Dat heeft NH Hoteles woensdag bekendgemaakt.

De nettowinst van het aan de effectenbeurs in Amsterdam genoteerde concern daalde over de eerste negen maanden van 30,5 miljoen euro tot 24,3 miljoen euro, maar exclusief buitengewone posten was er een stijging van 5,2 miljoen tot 25,9 miljoen euro. De bezettingsgraad van de keten ging omhoog van 59,1 procent naar 62,5 procent.

Reageer op dit artikel