NH laat gast prijs bepalen

NH laat gast prijs bepalen

NH Hoteles biedt gasten de mogelijkheid om zelf het tarief van een overnachting te bepalen. Zo wil het bedrijf dat mensen sneller kennis maken met het hotelbedrijf. Van 16 tot en met 18 december gooit NH de 37 hotels in Nederland en België open voor deze speciale actie. Een overnachting in het roemruchtige Krasnapolsky komt zo wel heel dicht bij.

De hotelketen wil met deze opvallende actie mensen in contact laten komen met de hotels van NH. In het driedaagse weekend in december kunnen gasten één nacht bij NH slapen en de volgende ochtend een ontbijt voor twee personen nuttigen. Bij het uitchecken betaalt de gast wat hij of zij voor deze overnachting kwijt wil.

Bij de grootscheepse actie zet NH ruim 20.000 hotelkamers in. Onder de hotels zitten onder meer de topzaken NH Grand Hotel Krasnapolsky in het centrum van Amsterdam, NH Zandvoort vlak aan zee en NH Gent in het centrum van de Belgische stad. NH hanteert het vol-is-vol-principe. Het zelf te bepalen bedrag is inclusief toeristenbelasting. De hotels zijn te boeken via www.nh-hotels.nl.

NH Hoteles is een internationale hotelketen en bezit 250 hotels met 40.000 kamers in negentien landen in Europa, Latijns-Amerika en Afrika. Op culinair gebied werkt het hotelbedrijf nauw samen met de Spaanse topkok Ferran Adria.