nieuws

NH neemt Hotel De Ville over

Horeca

Hotelketen NH Hoteles heeft Hotel De Ville in Groningen overgenomen. Het is het tweede hotelbedrijf van NH in Groningen. Dat heeft het aan de beurs in Madrid genoteerde bedrijf bekendgemaakt.

NH neemt Hotel De Ville over

Arco Buijs, Business Unit Director Benelux van NH, zegt trots te zijn met de jongste aanwinst. ‘Hotel De Ville is een zeer stijlvol en modern designhotel dat prima past in de huidige portfolio en sterke uitbreidingsstrategie van NH. Samen met ons driesterrenhotel NH Groningen bezitten we nu 25 procent van het marktaandeel in hotelkamers in Groningen’, aldus Buijs.

Het viersterrenhotel NH Hotel De Ville is opgenomen in het hotelportfolio onder een leasecontract en is vanaf begin deze maand gemanaged onder de naam NH. Het huidige management van De Ville blijft gehandhaafd.

NH Hotel De Ville beschikt over 66 kamers. Alle kamers worden de komende maanden voorzien van de standaardservice van NH Hoteles, zoals satelliet-tv, draadloos internet en het hoofdkussenmenu met keuze in verschillende hoofdkussens.

Zakelijke bijeenkomsten hoopt NH in De Ville naar een hoger niveau te brengen. Zo beschikt het hotel over een conference penthouse met uitzicht over de stad, de garden room voor twintig tot vijftig personen en de library voor kleine bijeenkomsten.

Reageer op dit artikel