nieuws

Nieuw merk Unilever: AdeZ

Horeca

AMSTERDAM – Unilever lanceert na veertien jaar weer een nieuw merk op de Nederlandse markt: AdeZ. Het is een innovatieve reeks van gezonde dranken bestaande uit een mengsel van vruchtensappen en soja.

Nieuw merk Unilever: AdeZ

De multinational heeft zeven miljoen euro aan advertentiebudget vrijgemaakt voor de introductie van de nieuwe soja-fruitdrank. ‘AdeZ help mensen zich goed te voelen. In de combinatie van soja en vruchtensap zitten eiwitten, vitaminen C en B6, calcium en ijzer’, aldus een woordvoerder van Unilever in Het Algemeen Dagblad.

Dove de laatste merkintroductie
Huidverzorgingsmerk Dove was tot dusver de laatste merkintroductie van Unilever. In 1999 besloot het concern het aantal merken wereldwijd terug te brengen van 1600 naar 400, waaronder veertig Nederlandse merken.

Reageer op dit artikel