nieuws

Nieuwe blikvangers

Horeca

De blikverpakkingen zijn in een eigentijds jasje gestoken. Vanaf juni zijn deze ‘blikvangers’ verkrijgbaar in de vier melanges Goud Dessert, Rood Extra, Superieur en Cafeïnevrij. Ook nieuw is dat deze filterkoffie voortaan standaard verkrijgbaar is in een blik van 3,5 kg. Voorheen waren dat verpakkingen van 2,5 en 5 kg. Voor informatie: TikTak, Groningen. Tel. […]

Nieuwe blikvangers

De blikverpakkingen zijn in een eigentijds jasje gestoken. Vanaf juni zijn deze ‘blikvangers’ verkrijgbaar in de vier melanges Goud Dessert, Rood Extra, Superieur en Cafeïnevrij. Ook nieuw is dat deze filterkoffie voortaan standaard verkrijgbaar is in een blik van 3,5 kg. Voorheen waren dat verpakkingen van 2,5 en 5 kg.

Voor informatie: TikTak, Groningen. Tel. (050) 317 63 00.

Reageer op dit artikel