nieuws

Nieuwe directeur voor Halfords

Horeca

VEENENDAAL – Willem Marcelissen treedt op 1 juni aan als nieuwe directeur bij winkelketen Halfords. Hij volgt Paul Burger op, die na acht jaar heeft aangegeven zijn functie neer te leggen.

Nieuwe directeur voor Halfords

Halfords is een winkelketen met 150 winkels in onder meer de centra van de grote steden. De retailformule maakt deel uit van Macintosh Retail. De Nederlandse vestigingen staan los van de gelijknamige internationale formule. Marcelissen is nu nog hoofd inkoop bij Halfords Benelux. Eerder werkte hij voor Etos en De Tuinen.

Halfords heeft voor 2007 de opening van vijf nieuwe winkels op het programma staan. Het afgelopen jaar boekte het bedrijf een omzetstijging onder meer door de verkoop van navigatiesystemen en de introductie van Union-fietsen in het assortiment. De markt voor tweewielers groeide door het succes van elektrische fietsen.

Reageer op dit artikel