nieuws

Nieuwe frisse, milde wodkasmaak

Horeca

Absolut Mandrin is een zachte wodka, op de markt gebracht door Maxxium. Een wodka, gebaseerd op de Zweedse Absolut-vodka en met een bijzondere smaak van mandarijnen en andere citrusvruchten. Absolut mandrin bevat 40 procent alcohol, is heerlijk om puur met ijs te drinken, maar is ook geschikt als basis voor short, longdrinks en cocktails. Zoals […]

Absolut Mandrin is een zachte wodka, op de markt gebracht door Maxxium. Een wodka, gebaseerd op de Zweedse Absolut-vodka en met een bijzondere smaak van mandarijnen en andere citrusvruchten.

Absolut mandrin bevat 40 procent alcohol, is heerlijk om puur met ijs te drinken, maar is ook geschikt als basis voor short, longdrinks en cocktails. Zoals bijvoorbeeld met ijs, fruit, frisdrank, verse vruchtensap, likeur(en) en toppings. Absolut mandrin is verkrijgbaar per fles van 0,7 liter.

Informatie: Maxxium Nederland, Amsterdam, tel. (020) 5806820 of www.absolut.com

Reageer op dit artikel