nieuws

Nieuwe locatie op Media Park

Horeca

In december 2006 opent Beeld en Geluid de deuren van een nieuw pand op het Media Park in Hilversum. Een groots opgezette audiovisuele experience met uiteenlopende arrangementen in een wereld van televisie, radio, muziek en film.

Nieuwe locatie op Media Park

Op een locatie van 3300 vierkante meter komen bezoekers in aanraking met themapaviljoens als ‘de Sterrenshow’, ‘Achter de Schermen’, ‘Bewegend geheugen’, ‘Dit is het nieuws’ en ‘De wereld: een dorp’. Bij binnenkomst laat de bezoeker zich registreren en krijg een ‘toverstafje’ mee. Hiermee kan de bezoeker het programma op zijn eigen wensen afstemmen. Zo zijn er virtuele gidsen (een heuse virtuele BN’er) en zijn er interactieve onderdelen in de paviljoens.

Beeld en Geluid biedt arrangementen voor groepen van 8 tot 200 personen. Meer informatie over deze nieuwe locatie is te vinden op www.beeldengeluid.nl.

Reageer op dit artikel