nieuws

Nieuwe smaak ready-to-drink vodkamix

Horeca

Met de recente introductie van Puschkin Green Vibe wil Interspirits trendsetter blijven in de ready-to-drink uitgaansmarkt. De reeds bestaande Puschkin-smaken Black (bessen), Red (fruitig) en Yellow Vibes (felgeel met citrussmaak) zijn erg populair bij het hippe uitgaanspubliek. De nieuwe Green Vibe is een frisse combinatie van lemon en lime en is minder zoet dan de […]

Met de recente introductie van Puschkin Green Vibe wil Interspirits trendsetter blijven in de ready-to-drink uitgaansmarkt. De reeds bestaande Puschkin-smaken Black (bessen), Red (fruitig) en Yellow Vibes (felgeel met citrussmaak) zijn erg populair bij het hippe uitgaanspubliek. De nieuwe Green Vibe is een frisse combinatie van lemon en lime en is minder zoet dan de andere Vibes.

Om het product onder de aandacht te brengen bij het uitgaanspubliek is de campagne Dare to Vibe ontwikkeld. In verschillende magazines, in grote discotheken en bij tal van POS-producten zal Puschkin worden gepromoot.

Informatie: Interspirits, Etten-Leur, tel. (076) 502 58 92.

Reageer op dit artikel