nieuws

Nieuwe topman Best Western China

Horeca

William Dong is benoemd tot Managing Director en Chief Representative voor Best Western China. Dat heeft CEO David Kong van het hotelbedrijf bekendgemaakt. Dong is al enige tijd actief voor Best Western in China.

In drie jaar tijd groeide het aantal hotels van Best Western in China van nul naar zeventien. William Dong heeft hierin volgens de directie een belangrijke rol gespeeld. ‘Dong is een zeer belangrijke schakel geweest in het in de markt zetten van het merk Best Western in China’, aldus een newsrelease van de keten. Dong kan bogen op een ruime ervaring in de hotelbranche. In ruim twintig jaar tijd werkte hij onder meer voor Radisson, Accor Asia Pacific en Furama Hotels in China.

Best Western is naar eigen zeggen de grootste hotelketen ter wereld voor zelfstandige hoteliers. De keten is met meer dan vierduizend hotels vertegenwoordigd in 83 landen. In ons land telt Best Western ruim vijftig hotels. In de Benelux zijn dat er meer dan negentig.

Reageer op dit artikel