nieuws

Nieuwe verpakking voor choco stick

Horeca

Van Oordt PortionPack heeft de Micro choco cacao stick in een nieuw jasje gestoken. ‘Maar het product heeft nog steeds de vertrouwde kwaliteit’, meldt de producent. De choco cacao stick is gebruiksvriendelijk en snel te bereiden. Er hoeft alleen heet water aan de cacao worden toegevoegd en de chocoladedrank is klaar om te serveren in […]

Van Oordt PortionPack heeft de Micro choco cacao stick in een nieuw jasje gestoken. ‘Maar het product heeft nog steeds de vertrouwde kwaliteit’, meldt de producent. De choco cacao stick is gebruiksvriendelijk en snel te bereiden.

Er hoeft alleen heet water aan de cacao worden toegevoegd en de chocoladedrank is klaar om te serveren in het café, restaurant en lunchroom.
Informatie: Van Oordt PortionPack, Oud-Beijerland, tel. (0186) 63 07 99 of www.oordt.com.

Reageer op dit artikel