nieuws

Nieuwe vestiging Juffrouw Tok in Maastricht

Horeca

Juffrouw Tok slaat haar vleugels uit. De keten van kiprestaurants – opgestart door de Arnhemse zusjes Nicolette en Martine Verheij – opent in april een nieuwe Tok in Maastricht. De locatie van deze kipeetgelegenheid is bijzonder: onder het voetbalstadion van de plaatselijke voetbalclub MVV.

In de nabije omgeving zitten nog meer restaurants die ook tot een keten behoren: Applebee’s en McDonald’s. Het nieuwe pand is ruim bemeten: 640 m2.

Naast de uitbreiding in het zuiden staat voor het einde van het jaar ook een uitbreiding in de polder, in Almere, op stapel. Voor 2004 hebben de zusjes Verheij de steden Apeldoorn en Den Bosch als vestigingsplaatsen op het oog. Momenteel telt de formule vijf vestigingen in Nederland. Vorig jaar gingen drie nieuwe kiprestaurants open in Didam, Tilburg en Tiel.

Reageer op dit artikel