nieuws

Nog enkele inschrijvingen mogelijk

Horeca

BOOM! EXPERIENCE organiseert in samenwerking met The Sand het Media Indoor Beachvolleybaltoernooi! op donderdag 20 april 2006. Gevolgd door een Afterparty met optredens van Michel Onclin en The Tropics Sound Band! U kunt zich nog voor het toernooi inschrijven!

Deelnemers zijn bedrijven uit de evenementenbranche en uit de media. Het belooft een leuke, sportieve en gezellige avond te worden! Maximaal 30 teams, die gemiddeld 4 wedstrijden à 10 minuten kunnen deelnemen.Het Media Indoor Beachvolleybaltoernooi vindt plaats in The Sand te Amsterdam nabij het Sloterdijk station. Het toernooi begint om 18.00 uur en eindigt om 22.00 uur. De keuken is vanaf 17.00 uur geopend, zodat er na het werk eerst gezellig een hapje gegeten kan worden. www.indoorbeachvolley.nl

Reageer op dit artikel