nieuws

«O» is over, leve The Level en Celebration Studios

Horeca

«O» Dancetheatre is zowel in Arnhem als in Den Haag opgehouden te bestaan. Daarvoor in de plaats kwamen respectievelijk The Level en Celebration Studios. De Arnhemse «O» was eerst in handen van de Haagse Leisure Group Nederland, maar is verkocht aan een Nijmeegse investeringsmaatschappij.

Die er dus The Level van heeft gemaakt. In Arnhem staat een indrukwekkende lijst acts en dj’s op het programma. Juist dé reden waarom de vorige eigenaar het in Arnhem, maar zeker in Den Haag niet meer zag zitten.

‘Wekelijks een topprogrammering van (inter)nationale bekende discjockeys neerzetten is in de loop der jaren steeds moeilijker geworden’, aldus de Haagse disco-exploitant. Daarom is in de Hofstad gekozen voor een breder georiënteerde evenementenlocatie. De naam Celebration Studios verwijst naar de feestelijke programmering. Diverse partijen kunnen er feesten en andere evenementen organiseren.

Overigens is «O» niet helemaal uit beeld: er komen nog «O» specials en afgelopen week vond in Den Haag nog de viering van het vierjarig bestaan plaats.

Reageer op dit artikel