nieuws

Oesterbar op Leidseplein in Amsterdam gesloten

Horeca

De Oesterbar aan het Leidseplein in Amsterdam heeft zaterdag plotseling de deuren gesloten. Dat meldt de Amsterdamse tv-zender AT5. Medewerkers hebben per koerier een brief gekregen met daarin de mededeling dat de zaak per direct dicht is en er dus geen werk meer voor hen is.

Volgens de uitbater is het restaurant al een tijd verliesgevend. Ruim twintig medewerkers zitten door de sluiting waarschijnlijk zonder baan. De eigenaar van het pand is horecamagnaat Sjoerd Kooistra. Veel zaken waar hij de eigenaar van is, zijn de laatste jaren failliet gegaan. Kooistra beweert dat hij hier niets aan kan doen, omdat hij geen uitbater is.

Volgens de uitbater is het restaurant al een tijd verliesgevend. Ruim twintig medewerkers zitten door de sluiting waarschijnlijk zonder baan. De eigenaar van het pand is horecamagnaat Sjoerd Kooistra. Veel zaken waar hij de eigenaar van is, zijn de laatste jaren failliet gegaan. Kooistra beweert dat hij hier niets aan kan doen, omdat hij geen uitbater is.

Reageer op dit artikel